ZGRADE I MRAVI24m1br tel

Kućni majstor


Potreban vam je električar, vodoinstalater, bravar, stolar, moler, hidroizolater...
U domu imate probleme... Bojler ne radi, "pipa" curi, začepljen odvod umivaonika, fale dva crijepa na krovu, ne zatvaraju se vrata od ormara, otpala je pločica sa zida u kupaonici, treba vam više polica...
Objesiti policu ili sliku, očistiti klima-uređaje i ventilacijske sisteme, popraviti karnišu, luster, zamijeniti utičnice i prekidače, instalirati mašinu za pranje veša ili suđa, ugraditi vrata, postaviti novu slavinu, tuš, vodokotlić, montirati namještaj, promijeniti kvaku, bravu, cilindar, obaviti soboslikarske radove i još puno toga.
Toliko problema, a nemate alat, nemate vremena ili ne znate otkloniti kvarove.
Sve ovo možete naći na jednom mjestu i jednim pozivom.

Osnovna djelatnost Kućnog majstora "Mrav" je otklanjanje kvarova s kojima se susrećete svakodnevno u domaćinstvu ili poslovnom prostoru.
Kućni majstor "Mrav" će na najkvalitetniji i najbrži način riješiti sve sitne nedostatke koji su vas toliko dugo mučili.
Kućni majstor "Mrav" je potreban svima koji ne mogu, ne znaju i nemaju vremena učiniti sve kućne popravke. Zahvaljujući radu Kućnog majstora "Mrav" vi potpuno možete zaboraviti na svoje probleme i svoje vrijeme posvetiti poslu ili omiljenoj razonodi.
Kućni majstor "Mrav" vam nudi jedinstvenu priliku da sačuvate svoju snagu, povećate svoje slobodno vrijeme i olakšate svakodnevni život.
Za sve što vam se dogodilo - slomljeni prekidač, pokvareni ventil ili polomljen kuhinjski namještaj... uvijek se možete osloniti na našeg majstora i zaboraviti na sve svoje kućne probleme.
Visokokvalifikovani majstor umjesto vas će obaviti popravak sanitarija i električnih priključaka, pa čak i montažu i doradu stolarije, jer ima veliko iskustvo, puno znanja te kreativan i nekonvencionalan pristup rješavanju bilo kakvih problema.
Kada okrenete naš broj telefona možete biti sigurni da vam nećemo samo pomoći u rješavanju problema, već ćemo vam dati puno vrijednih savjeta i preporuka o korištenju predmeta iz vašeg doma i mogućih budućih popravaka.
Stoga, ne oklijevajte i povjerite sve svoje probleme profesionalcu da biste bez problema i briga sačuvali udobnost i harmoniju svog doma.
Da izbjegnete višesatno druženje s oglasnikom i telefonom tražeći majstore za popravke u kući brzo okrenite broj našeg Kućnog majstora "Mrav", koji će možda već danas riješiti sve probleme vašeg doma!!!
Višegodišnje iskustvo u malim kućnim popravcima garantuje vam brzo i sigurno otklanjanje kućnih kvarova.


Pored sitnih popravki, nudimo i usluge renoviranja i adaptacije stana sistemom
KLJUČ U RUKE, ali i paletu radova koje možete naručiti i pojedinačno.


Obratite nam se s povjerenjem, jer tu smo zbog vas!